Nissan logoSuzuki logoDinitrol logo

Klik her for priser og specifikationer personbil.

Klik her for priser og secifikationer. VAN

Ny Nissan X-Trail til super pris fra kr. 295.970

 • Nissan styrker sit greb om crossover-segmentet med den nye X-Trail
 • X-Trail med meget konkurrencedygtig startpris på 295.970 for 1.6 Turbo benzin 163 hk & 375.900 for diesel med 130 hk

 • Den nydesignede X-Trail bygger videre på Nissans 4x4-DNA
 • Naturligt integreret i Nissans række af crossover-modeller
 • Spændende design og forbedrede offroad-egenskaber
 • Mange avancerede teknologier, der er nye for segmentet
 • Mulighed for syv sæder med en fleksibel kabinekonstruktion
 • Klassens bedste niveau af benplads bagi
 • Anden sæderække med smart sædeforskydning og ryglænshældning
 • Fuldt opkoblet via det nye NissanConnect-system med en række applikationer
 • Nissan Safety Shield med en udvidet række af sikkerhedsfunktioner
 • Nyt udstyr, såsom panoramasoltag, der kan åbnes, og LED-forlygter
 • Mulighed for træk på to eller fire hjul
 • Ny Nissan XTronic-gearkasse til 2WD-udgaver
 • Ny dCi 130-motor med flotte emissionstal og brændstofforbrug
 • CO2-emissioner fra kun 129 g

Nissan understreger sin position som verdens førende producent af crossover-modeller med lanceringen af den helt nye X-Trail. X-Trail er nydesignet helt fra bunden og slutter sig til de nydesignede versioner af Qashqai og Juke i Nissans yderst omfattende crossover-familie - med ny teknologi, stil og klassens højeste niveau af praktiske egenskaber. Den nye X-Trai blev vist første gang på biludstillingen i Frankfurt i 2013. Den kommer til salg i Europa i juli og markerer starten på endnu et spændende kapitel i Nissans crossover-succeshistorie.

 

OVERSIGT

 

Den nye X-Trail kombinerer Nissans berømte 4x4-DNA med friske ideer og teknologier fra mærkets banebrydende crossover-modeller. Tilsammen former de en bil, som sætter ny grænser for segmentet for kompakte SUV'er.

 

Den nye X-Trail er bygget på den nye fællesudviklede Renault-Nissan Alliance Common Module Family (CMF)-platform. Bilen er lige så hårdfør og gennemført som den foregående model, men tilfører crossover-stil og -effektivitet, spændende design, innovativ teknologi, fremragende komfort og praktiske egenskaber i særklasse.

 

Nissans ønske om at gøre den nye X-Trail til den mest successfulde modelvariant i C-SUV-segmentet er drivkraften bag bilens spændende nye design. Den nye X-Trail passer perfekt til mærkets vision om moderne crossover-SUV-design med et markant nyt look, som understreger Nissans nyeste designsprog.

 

Takket være et jævnt og alligevel muskuløst karrosseri kombinerer den nye X-Trail eventyrets styrke og ånd med organiske, flydende linjer. Den både elegante og sportslige profil omfatter også en række nye design-features og detaljer som fx flotte nye forlygter - med LED som standard på de højeste udstyrsvarianter - og en markant ny LED-signaturstribe, der gør, at bilen straks genkendes i mørke. Andre detaljer omfatter en elbetjent bagklap og et panoramasoltag, der kan åbnes.

 

I kabinen byder den nye X-Trail på en helt ny atmosfære for personerne i bilen. Konstrueret helt fra bunden - inklusive syv sæder (ekstraudstyr) - er kabinen udstyret med en skrånende teatersædekonstruktion, så alle passagerer har godt udsyn. Med førsteklasses materialer og gennemtænkt konstruktion sætter den nye X-Trail nye standarder for adgangen til bagsædet, pladsen for passagererne på tredje sæderække og teknologi i bilen. X-Trail fremviser også den nyeste generation af NissanConnect-systemet med smartphone-integrering og en række nye muligheder så som adskillige indbyggede apps, der forbedrer den opkoblede køreoplevelse.

 

Den nye X-Trail drives af en kraftfuld og samtidig økonomisk dCi 130-motor, som leverer den optimale balance mellem brændstoføkonomi og raffinement ved alle hastigheder. Bilen fås både med tohjulstræk og firehjulstræk, hvor sidstnævnte omfatter Nissans nyeste generation af ALL MODE 4x4-i-transmissionen. I kombination med Nissans nye Chassis Control-system og Nissan Safety Shield giver den nye X-Trails drivlinje føreren et omfattende netværk af sikkerheds- og komfortfunktioner.

 

Den nye X-Trail kommer til at spille en meget markant rolle i Nissans voksende crossover-familie. Den vil blive bygget på ni forskellige fabrikker rundt om i verden til mange forskellige lande. På verdensplan var forgængermodellen en af koncernens bedst sælgende biler, og den nye version forventes at kunne levere et markant bidrag til Nissan Power 88, som er koncernens midtvejsplan, som dækker regnskabsårene 2011-2016.